Free Shipping INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS / 40.000 Ft felett

100% Money Back GuaranteeOUTLET NYOMTATÓK / széles választéka

HP LaserJet Pro MFP M426dw F6W13A HPS

HP LaserJet Pro MFP M426dw F6W13A új, fekete-fehér, A4 duplexes, multifunkciós, faxos, fekete-fehér fénymásoló, nyomtató és színes szkenner.
Raktáron 1 db. Kifutó modell.
Értékelés: Még nincs értékelés

Cikkszám F6W13A

Ár
237.000 Ft
237.000 Ft
INGYENES SZÁLLÍTÁS
Leírás

HP LaserJet Pro MFP M426dw F6W13A új, fekete-fehér, A4 duplexes, multifunkciós, faxos, fekete-fehér fénymásoló, nyomtató és színes szkenner.

Raktáron 1 db. Kifutó modell.

Kérdés esetén hívja kollégánkat: +36707034757

 

Jellemzők

  • Több feladatot végezhet el, gyorsabban. Biztonságban tudhatja adatait.

A digitális fájlokat beolvashatja közvetlenül e-mail üzenetekbe, USB-re, hálózati mappákba vagy felhőalapú tárhelyekre az előre betöltött üzleti alkalmazásokkal. A saját osztályában leggyorsabb kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően sokoldalas dokumentumokat is gyorsan kinyomtathat. Szinte azonnal nyomtathat – várakozás nélkül. Ez az MFP versenytársainál gyorsabban ébred fel és nyomtat. Szabályozhatja a nyomtatási feladatokhoz való hozzáférést, és védelmet biztosíthat a dokumentumok számára olyan szolgáltatásokkal, mint az LDAP-hitelesítés, a HP JetAdvantage Private Print vagy az opcionális feladattárolás PIN kódos nyomtatással.

  • Egyszerű felügyelet. Hatékony nyomtatás.

A 7,6 cm-es érintőképernyőn néhány koppintással és pöccintéssel egyszerűen, közvetlenül az MFP-n felügyelheti a nyomtatási feladatokat. Egyszerűen nyomtathat Microsoft® Word- és PowerPoint®-dokumentumokat – közvetlenül USB-meghajtóról. Az alapvető felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal egyszerűen felügyelheti eszközeit és beállításait a HP Web Jetadmin segítségével. Nyomtasson a versenytársaknál kevesebb energiafogyasztással – a JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták segítségével.

  • Még több oldal. Még nagyobb teljesítmény. Még biztosabb védelem.

A HP JetIntelligence technológiás eredeti HP nagykapacitású fekete tonerkazetták páratlanul gazdaságos nyomtatást biztosítanak. A precíziós fekete tonerrel gyors, megbízható, professzionális minőségre számíthat. A megvásárolt, utánozhatatlan HP-minőséget az innovatív, csalás elleni technológiával biztosíthatja. Az előre telepített tonerkazettákkal azonnal nyomtathat. Opcionális nagykapacitású kazettára cserélheti.

  • Az egyszerű nyomtatási lehetőségekkel mindig kapcsolatban maradhat

Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről – jellemzően további telepítés vagy alkalmazások nélkül.A készüléket könnyen állíthatja be, illetve egyszerűen nyomtathat és oszthat meg tartalmakat a beépített Ethernet-kapcsolaton keresztül.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

XXL TONER

Outlet nyomtatók és haszált/felújított nyomtatók széles választéka várja XXL TONER garanciával!

Kínálatunkban eredeti, utángyártott és utántöltött kellékanyagok találhatóak kedvező áron garanciával.

Az XXL TONER-nál!

Linkek

Kapcsolat

XXL TONER

HP SOLUTION Kft.

info@xxltoner.hu
+36 70 703 4757